Μενού
Ο Luke Fleurs
Διεθνής ποδοσφαιριστής της Νότιας Αφρικής | AP Photos / Silvia Izquierdo
  • Α-
  • Α+

Σοκ έχει προκαλέσει μία εν ψυχρώ εκτέλεση, που σημειώθηκε στη Νότια Αφρική, με θύμα τον διεθνή ποδοσφαιριστή και Ολυμπιονίκη, Luke Fleurs, ο οποίος αγωνιζόταν στην πιο δημοφιλή ομάδα της χώρας την Kaizer Chiefs.

Ο 24χρονος Luke Fleurs, σύμφωνα με το Al Jazeera, εκτελέστηκε το βράδυ της Τετάρτης (3/4) ενόσω βρισκόταν σε πρατήριο καυσίμων δεχόμενος, με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, σφαίρες στο στήθος.

«Ενώ περίμενε να εξυπηρετηθεί από τον βενζινοπώλη, ήρθε αντιμέτωπος με δύο ένοπλους άνδρες» είπε σήμερα στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, αντισυνταγματάρχης Μαβέλα Μασόντο, προσθέτοντας ότι δεν έχουν γίνει ακόμη συλλήψεις.

Ο Luke Fleurs, κεντρικός αμυντικός, είχε διακριθεί για την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021, και την ίδια χρονιά κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα της Νοτίου Αφρικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Αιθιοπίας, αν και δεν πήρε λεπτά συμμετοχής.

«Ξυπνήσαμε με τη σπαρακτική και συγκλονιστική είδηση του θανάτου του. Πρόκειται για μια τόσο μεγάλη απώλεια για την οικογένειά του, τους φίλους του, τους συμπαίκτες του και το ποδόσφαιρο γενικότερα. Όλοι μας θρηνούμε» ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Νότιας Αφρικής, Ντάνι Τζόρνταν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA