Μενού
Ο Μέσι πιάνει αντίπαλό του από τον λαιμό
Ένταση σε αγώνα της Αργεντινής και Ουρουγουάης με πρωταγωνιστή τον Μέσι | Gustavo Garello / Associated Press
  • Α-
  • Α+

Ένταση επικράτησε στον χθεσινό ποδοσφαρικό αγώνα μεταξύ Αργεντινής και Ουρουγουάης για την πέμπτη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2026, με τον Λιονέλ Μέσι να εκνευρίζεται και να πιάνει από τον λαιμό αντίπαλό του.

Ο αγώνας είχε από νωρίς ένταση, με την Ουρουγουάη όμως να παίρνει τη νίκη με 0-2 απέναντι στην Αργεντινή στο Μπουένος Άιρες, εξασφαλίζοντας έτσι τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς. Το περιστατικό με τον Μέσι σημειώθηκε μόλις στο 19ο λεπτό, όταν επιτέθηκε στον Ολιβέιρα πιάνοντάς τον από τον λαιμό.

Πέρα από τον Μέσι, λίγο πιο δίπλα ο Ντε Πολ και ο Ουγκάρτε είχαν τη δική τους διαμάχη, με τον μέσο της «Σελέστε» να προκαλεί έντονες αντιδράσεις λόγω των πολύ άσεμνων χειρονομιών που έκανε προς τον χαφ της «Αλμπισελέστε».

«Είναι φυσιολογικό. Αυτού του είδους τα παιχνίδια, Προκριματικά... Κόντρα στην Ουρουγουάη είναι πάντα έτσι. Προτιμώ να μην πω αυτό που πιστεύω» είπε αρχικά ο Λιονέλ Μέσι για να συνεχίσει λέγοντας: «Οι νέοι πρέπει να μάθουν να σέβονται από τους μεγαλύτερους. Αυτό το ντέρμπι ήταν πάντα έντονο, σκληρό, αλλά πάντα με πολύ σεβασμό. Πρέπει να μάθουν λίγο».

Δείτε επίσης:

Αριστοτέλης Σαρρηκώστας στο Reader: «Έτσι τράβηξα τη φωτογραφία με το τανκ στο Πολυτεχνείο»

Γιατί η αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου βρίσκεται στα χέρια της ΠΑΣΠ

Διομήδης Κομνηνός, ο πρώτος νεκρός του Πολυτεχνείου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA