Η Ελλάδα ξεκινάει σήμερα (27/6) το ταξίδι της στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αντιμετωπίζοντας τον Καναδά. Ο αγώνας στη Λιλ θα ξεκινήσει στις 22:00, με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ1 και live περιγραφή στο Gazzetta.gr.
Στον Α΄ Όμιλο η Ελλάδα βρίσκεται μαζί με τον Καναδά, την Ισπανία και την Αυστραλία.
Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχει στόχο μία καλή πορεία και γιατί όχι να μην ανέβει για πρώτη φορά στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων, κατακτώντας κάποιο μετάλλιο.
Σημειώνεται πως στα προημιτελικά θα προκριθούν οι δύο πρώτη κάθε ομίλου, αλλά και οι δύο καλύτεροι τρίτοι από τους τρεις ομίλους που έχουν σχηματιστεί στο τουρνουά.
Το πρόγραμμα της Ελλάδας
- Ελλάδα - Καναδάς Σάββατο 27/7, 22:00
- Ισπανία - Ελλάδα Τρίτη 30/7, 12:00
- Αυστραλία - Ελλάδα Παρασκευή 2/8 14:30
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.