Λίγα λεπτά έμειναν από τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία στη Ρίγα της Λετονίας, με τις ομάδες να «κονταροχτυπιούνται» στον δεύτερο ημιτελικό του Eurobasket 2025 για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.
Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή (14/9, στις 21:00) με τη Γερμανία να γίνεται η πρώτη χώρα που εξασφαλίζει το «χρυσό εισιτήριο» μετά τη νίκη της επί της Φινλανδίας.
Σύμφωνα με το gazzetta.gr, ενώ το χρονόμετρο μετρούσε αντίστροφα για το τζάμπολ του αγώνα, έξω από το γήπεδο χιλιάδες φίλαθλοι και των δύο ομάδων βρίσκονταν μαζί, ο καθένας με φανέλες, κασκόλ ή ακόμα και σημαίες των χωρών τους.
Όπως φαίνεται μάλιστα μέσα από τα βίντεο του Gazzetta, οι άνθρωποι των δύο χωρών περνούσαν όμορφες στιγμές έξω από το γήπεδο της Ρίγας.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.