Η τελευταία σημείωση όσον αφορά το trade που στέλνει τον Γιόνας Βαλαντσιούνας στο Ντένβερ και το ενδεχόμενο επιστροφής του Λιθουανού σέντερ στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ήταν η ενημέρωση του Σαμς Σαράνια, εξηγώντας πως οι Νάγκετς τον ενημέρωσαν ότι θα τον κρατήσουν και να τηρήσει το συμβόλαιό του.
Οι Νάγκετς, λοιπόν, έχουν δείξει την πρόθεση και την επιθυμία τους να κρατήσουν τον παίκτη, ωστόσο ο Λιθουανός σέντερ φαίνεται να έχει πάρει την απόφασή του. Από την πλευρά του, ο Έντι Τζόνσον σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις, βάζοντας στην εξίσωση τον ρόλο που θα έχει ο Βαλαντσιούνας ως back up σέντερ του Νίκολα Γιόκιτς.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.
- Αποστολία Ζώη: Ποζάρει στην παραλία και εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο σώμα της
- Η γουρουνιά του καλοκαιριού: Πώς κανείς δεν είχε σκεφτεί νωρίτερα το νέο γλυκό του TikTok
- Η πόλη της Ευρώπης που πληρώνεις 20 ευρώ για ένα τυλιχτό
- «Εδώ η Αθήνα θυμίζει Ευρώπη»: H γειτονιά εκτός κέντρου που ανακάλυψαν στο TikTok
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.