Χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στον Πειραιά από όπου θα παρακολουθήσουν τον αγώνα κόντρα στη Φιορεντίνα, στον τελικό του Conference League, από γιγαντοοθόνη.
Σε εικόνες και βίντεο από την πόλη χιλιάδες οπαδοί των ερυθρολεύκων κατακλύζουν τον χώρο όπου έχει στηθεί γιγαντοοθόνη για να δουν τον τελικό, ενώ γεμάτα είναι και τα καταστήματα της περιοχής.
Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ανήρτησε το παρακάτω βίντεο με φιλάθλους του Ολυμπιακού να φωνάζουν συνθήματα.
Μάλιστα, αυτή την ώρα έχει κλείσει η μία από τις εξόδους του μετρό, εκείνη που οδηγεί στην πλατεία Κοραή, όπου έχει στηθεί η γιγαντοοθόνη.

Αρκετοί έχουν σκαρφαλώσει στη βεράντα ενός γκαράζ, την ώρα που η κίνηση στην Ηρώων Πολυτεχνείου διεξάγεται μετά βίας.


- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.