Η Πορτογαλία ακολούθησε τη Γερμανία και την Ισπανία στη φάση των «16» του Euro 2024. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ επικράτησε της Τουρκίας στην έδρα της Ντόρτμουντ με 3-0, «ζευγάρωσε» τις νίκες της μετά το τρίποντο επί της Τσεχίας, έφτασε τους έξι βαθμούς και προκρίθηκε στα νοκ άουτ του τουρνουά της Γερμανίας.
Στους τρεις βαθμούς η ομάδα του Μοντέλα, στο +2 από Τσεχία και Γεωργία.
Οι Πορτογάλοι απείλησαν μόλις στο 2ο λεπτό με το σουτ στην κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα από την περιοχή. Οι Τούρκοι είχαν τη μεγαλύτερη τους ευκαιρία στο 6', όταν ο Τσελίκ έβγαλε γλυκιά σέντρα από τα δεξιά, ο Ακτούρκογλου έκανε την προβολή υπό την πίεση του Κανσέλο και δεν κατάφερε να σκοράρει.
Διαβάστε τη συνέχεια στο gazzetta.gr
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.