Η κυριαρχία του Μαξ Φερστάπεν τη φετινή σεζόν της Formula 1 επιβεβαιώθηκε και στο τελευταίο Σπριντ της χρονιάς. Στην πίστα του Ιντερλάγκος ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing πέρασε στην εκκίνηση τον Λάντο Νόρις της McLaren και έκτοτε δεν απειλήθηκε. Έτσι σημείωσε την 4η νίκη του σε 6 αγώνες Σπριντ φέτος.
Η τρίτη θέση κατέληξε στα χέρια του Σέρχιο Πέρεζ (Red Bull), με τον οδηγό της Mercedes, Τζορτζ Ράσελ να ακολουθεί. Τη βαθμολογούμενη οκτάδα συμπλήρωσαν οι Σαρλ Λεκλέρ (Ferrari), Γιούκι Τσουνόντα (AlphaTauri), Λιούις Χάμιλτον (Mercedes) και Κάρλος Σάινθ (Ferrari).
Το Grand Prix Βραζιλίας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, με τον κυρίως αγώνα (εκκίνηση στις 7 μ.μ. ώρα Ελλάδας).
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Οι επισκέψεις του ζευγαριού σε ψυχολόγο και το κλινικό «προφίλ» του 50χρονου
- Κρίνο και Αγκάθι: Η ιστορία και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς
- Μητσοτάκης από Βούλα: «Πολλοί νομίζουν ότι κάνω προεκλογική εκστρατεία - Το 2027 οι εκλογές»
- Βραζιλία: Το ανατριχιαστικό στόρι της 21χρονης που σκοτώθηκε σε «rope jumping»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.