Η κυριαρχική χρονιά του Μαξ Φερστάπεν στη Formula 1 επισφραγίστηκε με την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Ο 26χρονος Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής για τρίτη φορά και μάλιστα συνεχόμενη.
Ο Φερστάπεν τερμάτισε στη 2η θέση στον αγώνα σπριντ του Κατάρ, πίσω από τον Όσκαρ Πιάστρι της McLaren που είδε πρώτος την καρό σημαία. Τρίτος τερμάτισε ο Λάντο Νόρις της McLaren, με τους Τζορτζ Ράσελ (Mercedes-AMG), Λιούις Χάμιλτον (Mercedes-AMG), Κάρλος Σάινθ (Ferrari), Σαρλ Λεκλέρ (Ferrari), Λιούις Χάμιλτον (Mercedes) και Άλεξ Άλμπον (Williams) να συμπληρώνουν τη βαθμολογούμενη οκτάδα.
To Grand Prix του Κατάρ θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα της Κυριακής, στις 8 μμ ώρα Ελλάδας.
- Φωτιά τώρα: Πολλαπλά μέτωπα σε Αργολίδα, Βοιωτία - Δύσκολη η μάχη των πυροσβεστών
- Νάντια Μπουλέ: Περικυκλωμένη από ψάρια - «Δεν πιστεύω να ήταν λαγοκέφαλοι;» τη ρώτησαν
- Ρέθυμνο: O καπετάνιος - ήρωας που έσωσε εγκλωβισμένους την ώρα της φωτιάς
- Oι millennials παίρνουν αποστάσεις από τους γονείς τους και υπάρχει λόγος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.