Με σκορ 82-76 ολοκληρώθηκε το Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός, για τον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι.
Η Φενερμπαχτσέ έβγαλε μεγαλύτερη ενέργεια σε όλο το ματς, πήρε το προβάδισμα απ’ τα πρώτα λεπτά (μετά το αρχικό 3-5) και δεν το έχασε ποτέ ξανά, επικρατώντας του Παναθηναϊκού, παίρνοντας θέση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (25/5).
Ο Ντέβον Χολ με 18 πόντους (4/6 τρίπ.) έκανε όλη τη «ζημιά» στους «πράσινους» με μεγάλα καλάθια και τρίποντα σε καθοριστικά σημεία, ενώ ο Έρικ ΜακΚόλουμ με 13 πόντους κι ένα τρίποντο «μαχαιριά» στο φινάλε, ήταν ο παίκτης που ήρθε απ’ τον πάγκο για να αλλάξει τα δεδομένα για τη Φενέρ.
Δεν βρήκε άλλους «πόλους» στην επίθεση πέρα απ’ τους Τσέντι Όσμαν (20π.) και Κέντρικ Ναν (19π.), ο Παναθηναϊκός, με τον Αμερικανό να αποβάλλεται στο 34' με πέντε φάουλ και τους «πράσινους» να παραδίδουν το «στέμμα» που κατέκτησαν πέρσι στο Βερολίνο.
Τα δεκάλεπτα: 22-14, 38-33, 55-48, 82-76
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.