Μενού
ethniki elladas
Πανηγυρισμοί των παικτών της Εθνικής Ελλάδος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η μεγάλη ώρα για την Εθνική Ελλάδας έφτασε καθώς την Τρίτη (26/03) αντιμετωπίζει στην Τιφλίδα τη Γεωργία με το νικητή να παίρνει την πρόκριση για τα τελικά του Euro 2024.

Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports Prime και Αlpha, ενώ θα υπάρχει live κάλυψη από το gazzetta.gr.

Oι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ, μετά τον θρίαμβο επί του Καζακστάν, δηλώνουν έτοιμοι για τη νίκη που θα δώσει στη «γαλανόλευκη» το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024.

Aπό την άλλη, η Γεωργία στοχεύει στην πρόκριση για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε μεγάλη διοργάνωση.Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει επιλέξει τους εξής παίκτες στην αποστολή:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης και Παυλίδης.

Δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA