Σε σχετικό άρθρο της 4ης Μαρτίου, σας ενημερώσαμε για το status του γιου του Πέτζα Στογιάκοβιτς και της Αλέκας Καμηλά, σχετικά με το τι θα ισχύσει, σε περίπτωση επιλέξει την ελληνική μπάσκετική ιθαγένεια και είναι διαθέσιμος για την Εθνική ομάδα.
Ο λόγος για τον Αντρέι Στογιάκοβιτς, που γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και στην Χαλκιδική πέρασε τα περισσότερα καλοκαίρια της ζωής του, μέχρι να ενηλικιωθεί και να πάει στο πανεπιστήμιο και να αφοσιωθεί πλήρως στο μπάσκετ.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Καρχαρίες στην Ελλάδα: «Η τρομολαγνεία βασίζεται στην άγνοια, δεν τρώνε ανθρώπους»
- Γεωπολιτική χωρίς στρατούς: Τα θαλάσσια περάσματα που μπορούν να «πνίξουν» τις υπερδυνάμεις
- Οι παραδοσιακά φοιτητικές γειτονιές αλλάζουν - Πόσο κοστίζει το ενοίκιο για ένα φοιτητικό σπίτι σήμερα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.