Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) Τόμας Μπαχ μίλησε σήμερα (27/7) με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κορέας, Γιουν Σουκ-γεόλ.
Σε αυτό το τηλεφώνημα, ο Πρόεδρος της ΔΟΕ ζήτησε ειλικρινά συγγνώμη για το λάθος στην ηχητική μετάδοση της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων χθες (26/7) το βράδυ, στην οποία εσφαλμένα αναγνωρίστηκε η ομάδα της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής της Δημοκρατίας της Κορέας, ως Βόρεια Κορέα.
Το πρόβλημα αναγνωρίστηκε ως ανθρώπινο λάθος, για το οποίο η ΔΟΕ λυπάται βαθιά, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ο πρόεδρος της ΔΟΕ βρήκε την ευκαιρία να συγχαρεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κορέας για το πρώτο μετάλλιο της χώρας σε αυτούς τους Αγώνες, το οποίο ήταν ένα ασημένιο μετάλλιο που κέρδισε η μικτή ομαδική αεροβόλο τουφέκι των 10 μέτρων.
- Ξεκινούν τα ραντεβού στην ΕΡΤ για την επόμενη σεζόν: Ποιοι φεύγουν και ποιοι συνεχίζουν
- Ανησυχία για οσμή αερίου στην Αττική: Αναφορές από πολλαπλές περιοχές, γρίφος τα αίτια
- Μαρία Καρυστιανού: Προχωρά σε μήνυση κατά Καραχάλιου για τις κατηγορίες περί «Μόσχας»
- Ξέσπασε ο Λιάγκας: «Τι να κάνω ρε γα..; - 1,5 μήνας έμεινε να πάω στο σπίτι μου, να πάω στο διάο...»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.