Μενού
paoula-badosa-stefanos-tsitsipas
Πάουλα Μπαντόσα - Στέφανος Τσιτσιπάς | @tsitsidosa
  • Α-
  • Α+

Λίγο πριν κλείσουν έναν χρόνο μαζί Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα αποφάσισαν να χωρίσουν, όπως αποκάλυψε η Ισπανίδα τενίστρια μέσα από story της στο Instagram σήμερα Κυριακή του Πάσχα (5/5).

Η Πάουλα Μπαντόσα εξήγησε ότι οι δυο τους χώρισαν φιλικά, ενώ ζήτησε την «προστασία της ιδιωτικής τους ζωής», ενώ ευχαρίστησε τα αγαπημένα της πρόσωπα που στέκονται στο πλευρό της και τη στηρίζουν. 

«Ύστερα από προσεκτική σκέψη και πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά τους δρόμους μας. Μοιραστήκαμε ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη και μάθηση, και ως φίλοι με αμοιβαίο σεβασμό επιλέγουμε τώρα να προχωρήσουμε στα δικά μας μονοπάτια.

Το insta story της Πάουλα Μπαντόσα
Το insta story της Πάουλα Μπαντόσα | @paulabadosa - Instagram

Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των φίλων μας, των οικογενειών μας και όλων όσοι υπήρξαν μέρος της ιστορίας μας. Καθώς περνάμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας, συνεχίζουμε να ευχόμαστε ο ένας στον άλλον μόνο το καλύτερο σε όλες τις προσπάθειές μας.

Ζητάμε ευγενικά την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό σας», έγραψε η Πάουλα Μπαντόσα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA