Με 15-10 επικράτησε η Ελλάδα στην Ολλανδία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Η νίκη για την Ελλάδα «κλείδωσε» στα πρώτα λεπτά του τελευταίου οκταλέπτου. Με τέρμα του Αλαφραγκή έκανε το 13-8. Η Εθνική, διατηρούσε τη διαφορά των 5 τερμάτων, με γκολ του Δερβίση για το 14-9. Η εικόνα δεν άλλαξε μέχρι τέλος και πανηγύρισε τη νίκη - πρόκριση με 15-10.
Τώρα αναμένεται ο επόμενος αγώνας για την ομάδα της Ελλάδας την Παρασκευή (12/1) εναντίον της Κροατίας και μάλιστα στα δικά της μέρη.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.