Όταν Μπέτις και Παναθηναϊκός έκαναν την επίσημη εμφάνισή τους στο «Καρτούχα» υπό τους ήχους του ύμνου του Europa League, τα βλέματα όλων έπεσαν στο εκπληκτικό coreo που είχαν ετοιμάσει οι οπαδοί των γηπεδούχων, προκειμένου να δώσουν το σύνθημα της ανατροπής στον Μάνουελ Πελεγκρίνι και τους παίκτες του.
Μπροστά από το «πέταλο» των φανατικών οπαδών της Μπέτις υπήρχε ένα πανό που έγραφε «A la conquista por tu Santo Escud», το οποίο στα ελληνικά σημαίνει «Πάμε για την κατάκτηση για το ιερό σου σήμα», ενώ όσοι βρίσκονταν στις εξέδρες κρατούσαν ένα άλλο που απεικόνιζε έναν στρατιώτη στα πράσινα σε μία ναυμαχία, όπου στο βάθος υπήρχε η Αγιά Σοφιά.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Καύσωνας: Παραλία θύμισε ο Σηκουάνας - 40 άνθρωποι πνίγηκαν στη Γαλλία αναζητώντας δροσιά
- Φρένο στη μεταφορά χρημάτων μέσω συγγενών: Η παγίδα που μπορεί να φέρει τεράστιο φόρο
- Ο αστυνομικός που έκαψε τον Αβραμόπουλο, η επόμενη κόντρα Πολάκη-Φάμελλου και το μπέρδεμα στην ΕΛΑΣ
- Ναταλία Δραγούμη: «Δεν είχε τίποτα χυδαίο» - Η τόπλες φωτογραφία που έγινε αφορμή να ξεκινήσει η καριέρα της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.