Μενού
Κεραυνός χτυπάει ποδοσφαιριστή στην Ινδονησία
Η στιγμή που κεραυνός χτυπάει παίκτη στην Ινδονησία | Twitter
  • Α-
  • Α+

Σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε το προηγούμενο Σάββατο (10/2) κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Ινδονησία, όταν κεραυνός, όπως αναφέρει η Daily Mail, χτύπησε 35χρονο ποδοσφαιριστή σκοτώνοντάς τον.

Η στιγμή που ο κεραυνός χτυπάει τον ποδοσφαιριστή στην Ινδονησία καταγράφηκε και σε βίντεο, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, και αποτυπώνεται ο 35χρονος να καταρρέει μπροστά σ' όλους στο στάδιο Siliwangi στο Bandung της Δυτικής Ιάβας.

Όπως αναφέρεται, ο άνδρας, που αργότερα ταυτοποιήθηκε ως Septain Raharja, έπαιζε σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων «2 FLO FC Bandung» και «FBI Subang», όταν τον χτύπησε κεραυνός γύρω στις 16:00 του Σαββάτου.

Μάλιστα, δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, όπως του PRFM News, έκαναν λόγο πως ο 35χρονος ποδοσφαιριστής ανέπνεε ακόμη μετά το χτύπημα του κεραυνού, και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο όπου εξέπνευσε από εγκαύματα

Αρκετές ομάδες στην Ινδονησία κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ποδοσφαιριστή, ενώ αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι πρόκειται για το δεύτερο ανάλογο περιστατικό που λαμβάνει χώρα μέσα σ' έναν χρόνο.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA