Μενού
neymar
Νεϊμάρ | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Σε μία αποκάλυψη για τον ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν και της Εθνικής Βραζιλίας, Νεϊμάρ, προχώρησε η Sophia Barclay, influencer από τη χώρα της Νότιας Αμερικής, μιλκώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στη χώρα της.

Όπως σημειώνει η Marca, η influencer αποκάλυψε πως το αστέρι της γαλλικής ομάδας και της Εθνικής Ομάδας φέρεται να είχε σεξουαλική επαφή με έναν άλλο δημοφιλή Βραζιλιάνο άνδρα κατά τη διάρκεια πάρτι, που είχε διοργανώσει ο ποδοσφαιριστής, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Τι αποκάλυψε η influencer

Μιλώντας στην εκπομπή «Chupim», η influencer σημείωσε τα εξής: «Έκαναν σεξ κατά τη διάρκεια του κρυφού πάρτι, που διοργάνωσε ο Νεϊμάρ. Τότε, ένα κορίτσι και εγώ μπήκαμε στη μέση και άρχισε ο ένας να φιλάει τον άλλον. Δεν υπήρχαν όρια».

Όπως σημειώνει η ίδια, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να ανάγκασε όλους τους προσκεκλημένους να αφήσουν τα κινητά τους σε ένα διαφορετικό δωμάτιο, το οποίο φύλασσαν άτομα της εμπιστοσύνης του Νεϊμάρ.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια, αναγκάστηκαν να υπογράψουν και ένα «συμβόλαιο εχεμύθειας», εκτός από την influencer, η οποία είπε πως αρνήθηκε να κάνει κάτι τέτοιο. 

Ποιος είναι ο δημοφιλής άνδρας

Οι ίιδες πληροφορίες, που μεταδίδει η Marca, κάνουν λόγο πως ο άνδρας, με τον οποίο ο Νεϊμάρ φέρεται να είχε σεξουαλική επαφή, είναι ο Πέδρο Σκούμπι. Είναι ένας νεαρός Βραζιλιάνος σέρφερ, γνωστός όχι μόνο για τις ικανότητές του στο θαλάσσιο σπορ, αλλά και για την ιδιωτική του ζωή.

Έχει τρία παιδιά με την ηθοποιό Luana Piovanni, την οποία εγκατέλειψε, για να ζήσει τον έρωτά του με τη διάσημη τραγουδίστρια Annita.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA