Στον 10ο τελικό της καριέρα της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση θα αγωνιστεί σήμερα η Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ θα ξεκινήσει την προσπάθειά της στις 21:15, με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ2.
Η Κατερίνα Στεφανίδη έχοντας 11 μετάλλια και με φετινό ρεκόρ 4,64 μ., πρέπει να βρεθεί σήμερα πάνω από τα 4,7 μ. προκειμένου να ανέβει ξανά στο βάθρο.
Το απόλυτο φαβορί στον τελικό του επί κοντώ είναι η Μόλι Κόντερι από την Αγγλία, η οποία έχει φετινό ρεκόρ 4,86 μ.
- Κάντε το όπως στην Ελλάδα: Η λύση από τα νησιά μας που προτάθηκε στους Βρετανούς για τον καύσωνα
- Τα νέα πρόσωπα Τσίπρα στη μαρκίζα, το άγχος του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα και η απόφαση Σαμαρά
- Kάμερες AI σε ελληνική εταιρεία; Τρομακτική αποκάλυψη στο Reddit
- Επέτειο θα γιόρταζαν σήμερα Δέλλας - Μαστροκώστα: «Τέτοιο σενάριο ούτε σε ταινία» - Συγκινεί το μήνυμά του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.