Μενού
aris-kluj
Άρης και Κλουζ στο EuroCup | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στη Ρουμανία φιλοξενείται απόψε η αναμέτρηση Κλουζ - Άρης για τη 14η αγωνιστική του EuroCup με στόχο να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την πρόκρισή του στην επόμενη φάση. Οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν δίχως τον τραυματία Δημήτρη Κατσίβελη ενώ πριν από τον αγώνα θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Κρις Μπάνκστον. Εκτός δράσης παραμένουν οι Γιώργος Φίλλιος και Ανδρέας Καλόγηρος.

Ο κόουτς του Άρη , Γιάννης Καστρίτης, σχολίασε για την αναμέτρηση: «Έχουμε έναν πολύ υψηλών απαιτήσεων εκτός έδρας αγώνα, απέναντι στην Κλουζ Ναπόκα. Μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να ματσάρουμε την ενέργειά τους και να μην τους επιτρέψουμε να σκοράρουν στον αιφνιδιασμό και από δεύτερες ευκαιρίες, μετά από επιθετικό ριμπάουντ».

Από την πλευρά του ο Ρομπέρτο Γκάλινατ επισήμανε: «Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη αποστολή, απένατι σε μία πολύ καλή ομάδα. Η Κλουζ είναι μία ομάδα που δύσκολα την κερδίζεις και βρίσκεται σε μία πολύ καλή θέση στον όμιλό μας. Συνεπώς, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για 40 λεπτά, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πρέπει να περιορίσουμε το σκοράρισμά τους, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση, όπως κάνουμε τελευταία».

Η αναμέτρηση Κλουζ - Άρης κάνει τζάμπολ στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 4 αλλά και από το LIVE του Gazzetta.

Δείτε εδώ όλο το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA