Μενού
Ο Φώτης Ιωαννίδης
Στιγμιότυπο από αγώνα της Εθνικής | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης, διαχειριστής του «dikisports», που αποκάλυψε πως διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός σε ντόπινγκ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γεωργία στην Τιφλίδα, διέψευσε το σενάριο ότι ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης.

«Πρέπει να σας πω ότι επιβεβαιώνεται από τον εθνικό οργανισμό καταπολέμησης ντόπινγκ ότι τα δύο δείγματα που ελήφθησαν από τον Φώτη Ιωαννίδη, το πρώτο στην Αθήνα πριν τον αγώνα με τη Γεωργία, και το δεύτερο στην Τιφλίδα, και τα δύο δείγματα του Φώτη Ιωαννίδη ήταν αρνητικά» είπε για τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

«Εκείνο που θέλω να πω, όμως, επειδή βλέπω διάφορα δημοσιεύματα μετά την αποκάλυψη με ονόματα ποδοσφαιριστών, πρέπει να σας πω ότι επιβεβαιώνεται και έχει αναφερθεί ένα και μοναδικό όνομα, του Φώτη Ιωαννίδη» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος, μιλώντας στον «ΣΠΟΡ FM».

«Η πληροφορία επιβεβαιώνεται από το International Tasting Agency που εδρεύει στη Λοζάνη και είναι ανεξάρτητος οργανισμός που συνεργάζεται με τη WADA, τον παγκόσμιο οργανισμό ντόπινγκ, ότι πράγματι ένας Έλληνας διεθνής, που ήταν στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος στην Τιφλίδα, στον αγώνα με τη Γεωργία, στο πρώτο δείγμα βρέθηκε θετικός και το δεύτερο δείγμα αναμένεται να εξεταστεί» σημείωσε ο δημοσιογράφος.

«Φυσικά, δεν δημοσιοποιούνται ονόματα γιατί πρόκειται για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, εάν δεν εξαχθεί και το δεύτερο δείγμα. Φυσικά, δεν κινδυνεύει η Εθνική Ελλάδος με κάποια κύρωση, παρά μόνο ο ποδοσφαιριστής όπως προβλέπεται από τον κανονισμό της WADA» πρόσθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA