Το 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου ξεκίνησε την Παρασκευή (01/03) στη Γλασκώβη με τον Μίλτο Τεντόγλου, την μεγάλη ελληνική ελπίδα για χρυσό μετάλλιο, να ρίχνεται σήμερα Σάββατο (02/03) στη «μάχη» του άλματος εις μήκος.
Ο τελικός του μήκους θα ξεκινήσει στις 12:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 και με live περιγραφή από το Gazzetta.gr.
Ο Έλληνας πρωταθλητής, έχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση μεταξύ των αθλητών που συμμετέχουν στο μήκος ανδρών, με φετινό ρεκόρ στα 8,26 μέτρα ενώ το ατομικό του (στον ανοικτό στίβο) είναι στα 8,60.
Βασικός του αντίπαλος ο Ιταλός Ματία Φουρλάνι με καλύτερη επίδοση στα 8,34 μέτρα.
Δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.