Μενού
Μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στο Πριγκιπάτο πέφτουν τα φώτα της σημερινής ημέρας στην Ευρωλίγκα για την αναμέτρηση Μονακό - Παναθηναϊκός με τις δύο ομάδες που βρίσκονται σε απόσταση μία νίκης να δίνουν τη δική τους μάχη για την είσοδο στην εξάδα της βαθμολογίας.

Μιλώντας για την αναμέτρηση της Τετάρτης, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, σημείωσε μεταξύ άλλων πως: «Τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσουμε να παίρνουμε και δύσκολες νίκες εκτός έδρας. Μέχρι τώρα έχουμε δύο εκτός έδρας νίκες, με Alba Berlin και ASVEL Villeurbanne. Με όλο τον σεβασμό σε αυτές τις ομάδες, αλλά δεν βρίσκονται σε καλή θέση βαθμολογικά. Αυτά τα δύο παιχνίδια που δίνουμε εκτός έδρας, αρχικά με τη AS Monaco και μετά την Olimpia Armani, είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Για να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ, ειδικά κόντρα στη Μονακό.

Η Μονακό έχει παίκτες ικανούς στο σκοράρισμα, όπως ο Τζέιμς, ο Οκόμπο, ο Κέμπα και ο Ντιάλο, αλλά έχουμε κι εμείς καλό ρόστερ. Είναι σημαντικό να είμαστε σκληροί, να σταματήσουμε την επίθεσή τους και στην δική μας επίθεση να παίξουμε χωρίς λάθη».

Η αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής, Μονακό - Παναθηναϊκός, κάνει τζάμπολ στις 20:00 με τηλεοπτική κάλυψη από το NovaSports Prime και live από το gazzetta.gr.

Δείτε εδώ όλο το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA