Τεράστιο ενδιαφέρον υπάρχει για τον Άιζακ Μπόνγκα από ομάδες της EuroLeague και έχει γίνει ένα... μπάχαλο, λόγω Παρτίζαν. Η σερβική ομάδα, βιάστηκε να ανακοινώσει την αποχώρησή του από τον σύλλογο, καθώς ακόμα δεν έχει πληρωθεί η ρήτρα του.
Όπως έγραψε και η Παρτίζαν στα social media, o Γερμανός ενημέρωσε ότι θα φύγει από την ομάδα, καθώς μιλάει με κάποιους συλλόγους που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία αγγίζει τις 700 χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο, ακόμα δεν είχε κλείσει κάπου, κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι Σέρβοι, βιάστηκαν να ανακοινώσουν την αποχώρησή του.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Σοκάρει η Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δύο γονείς» – Η μάχη με την κατάθλιψη
- Φαραντούρης για την απόσπαση της συζύγου του: «Νόμιμη και βάσει προσόντων – Δεν είμαστε όλοι ίδιοι»
- Πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο: «Έφυγε» πρόωρα από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός
- Το τελευταίο δείπνο της οικογένειας Κοντού - Ο ανατριχιαστικός τάφος «τραπεζαρία» του Βόλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.