Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο έκανε το ντεμπούτο του στον «μαγικό» κόσμο του NBA και οι «Αντετοκούνμπρος» έγραψαν... ιστορία, καθώς για πρώτη φορά τρία αδέλφια παίζουν στο ίδιο ενεργό ρόστερ.
Συγκεκριμένα στη νίκη των Μπακς επί των Μάβερικς, ο Ντοκ Ρίβερς έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον μικρότερο της οικογένειας Αντετοκούνμπο, τον Άλεξ ο οποίος αγωνίστηκε 2:48 και σκόραρε τους πρώτους του πόντους στο NBA.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Κράξιμο στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη για τον καφέ στην κηδεία της Μαρινέλλας: «Είμαστε έρμαια του τίποτα»
- Γιατί εμφανίστηκαν ξανά τα κίτρινα καπάκια στην Coca Cola - Ποιος ο συμβολισμός τους
- Ιωάννα Τούνη: Την ενοχή των κατηγορουμένων πρότεινε η Εισαγγελέας - Ξέσπασε σε κλάματα η influencer
- Live η δίκη για τα Τέμπη μετά το χάος της προηγούμενης φοράς - Όλες οι εξελίξεις
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.