Με την ανακοίνωση της διεξαγωγής του ATP 250 τουρνουά στο ΟΑΚΑ, τη φιλοξενία του Davis Cup τον Σεπτέμβριο και τη δυναμική επιστροφή των Challenger τουρνουά στην Κρήτη, η Ελλάδα δηλώνει παρούσα στο διεθνές καλεντάρι.
Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως μέχρι πριν από λίγα χρόνια η Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη του τένις περιοριζόταν στα επιτεύγματα του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη, οι οποίοι ακόμα και σήμερα αποτελούν τους πρωταγωνιστές του αθλήματος για τη χώρα μας στα courts όλου του κόσμου.
Η είδηση όμως της διεξαγωγής του Serbian Open στο ΟΑΚΑ, αλλάζει τα δεδομένα.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.