Οι ανεγκέφαλοι εμφανίστηκαν και στο ποδόσφαιρο γυναικών. Στην αναμέτρηση Οδυσσέας Μοσχάτου - ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η Ένωση και κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός, κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε φίλους της ΑΕΚ.
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς μίλησε για το γεγονός στο ΕΡΤNews Radio 105,8 και τόνισε ότι η ειδική μονάδα της αντιμετώπισης οργανωμένου εγκλήματος για τέτοιες περιπτώσεις, δηλαδή οπαδικής βίας, αναζητεί τους δράστες, ώστε να τιμωρηθούν.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Καλλιθέα: Ταυτοποιήθηκε το θύμα της επίθεσης, ήταν μόλις 15 ετών
- Ο Παϊτέρης κάλεσε τη Λατινοπούλου για καφέ: «Αν ζητήσει συγγνώμη, θα την ψηφίσουν 700.000 Ρομά»
- «Κουκουρούκου, μούφες και κουφάθηκα»: Ένα λεξικό των εφήβων της δεκαετίας του 1990
- Η αμηχανία της Σκορδά στην όλο νόημα έναρξη του Buongiorno - «Έχω να πω πάρα πολλά», λέει ο Ουγγαρέζος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.