Ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ απόψε (17/02) στο κλειστό της Νέας Αλικαρνασού στο Ηράκλειο για τα προημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας με τζάμπολ στις 20:00 και τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν του Ηρακλή στο Ιβανώφειο για το πρωτάθλημα της Α1 το Σάββατο με 70-95 ενώ και στην Euroleague βρίσκονται μία ανάσα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Από την άλλη πλευρά, η «Βασίλισσα» επικράτησε του ΠΑΟΚ με 88-71 στη Θεσσαλονίκη και τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί 12 νικών σε όλες τις διοργανώσεις.
Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα θα αγωνιστεί με 9 παίκτες κόντρα στους «ερυθρόλευκους» καθώς ο Λούκας Λεκαβίτσιους ταλαιπωρείται από ίωση ενώ εκτός είναι και οι Φλιώνης, Κατσίβελης.
Η 9άδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό: Γκρέι, Μπράουν, Φίζελ, Αρσενόπουλος, Πετσάρσκι, Νάναλι, Μπάρτλεϊ, Χαραλαμπόπουλος, Σκορδίλης.
Τα ζευγάρια του Final 8
Προημιτελικά
Τρίτη 17 Φεβρουαρίου
- Μαρούσι - Άρης 17:00 ΕΡΤ2
- Ολυμπιακός - ΑΕΚ 20:00 ΕΡΤ2
Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου
- Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 20:00 ΕΡΤ2
- Ηρακλής - Μύκονος 17:00 ΕΡΤ2
Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου
Ημιτελικά
- Μαρούσι/Άρης – Ολυμπιακός/ΑΕΚ 17:00 ΕΡΤ2
- Ηρακλής/Μύκονος – Παναθηναϊκός/ΠΑΟΚ 20:00 ΕΡΤ2
Σάββατο 21 Φεβρουαρίου
Τελικός
20:00 ΕΡΤ2
- Η επιστροφή του τελεσιγράφου: Ο Τραμπ «θυμάται» τις 48 ώρες διορία και προειδοποιεί ότι ο χρόνος τελειώνει
- Χειροπέδες στην Ιωάννα Τούνη: Στο Α.Τ. Θεσσαλονίκης μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση
- Λεωφορείο παρέσυρε 17χρονο στον Πειραιά: Στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του
- Βίντεο-φρίκη στη Λακωνία: Γυναίκα περπατούσε δεμένη πισθάγκωνα λίγες μέρες πριν ξεψυχήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.