O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο σε φιλικό αγώνα απόψε (19/09) στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά της Κρήτης, με τζάμπολ στις 20:30 ενώ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 4.
Λίγες ώρες νωρίτερα (18:00) η Φενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πλέον στη διάθεσή του και τους διεθνείς που επέστρεψαν από το Eurobasket, συγκεκριμένα τους: Παπανικολάου, Λαρεντζάκη, Ντόρσεϊ και Κώστα Αντετοκούνμπο.
Εκτός μάχης είναι ο Κίναν Έβανς που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη οστεοχόνδρινη βλάβη στην δεξιά επιγονατίδα και αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για 15-20 μέρες.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.