Ο Αϊζέια Τόμας, εδώ και χρόνια δεν αποτελεί μέρος του ΝΒΑ, ωστόσο, τα πεπραγμένα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.
Παρά τα 36 του χρόνια, ο ίδιος δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να ψάχνει την επόμενη επαγγελματική του στέγη και γιατί όχι, να περάσει την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στην Ευρώπη.
Ο βραχύσωμος πλέι-μέικερ, που πρόσφατα μάλιστα βρέθηκε στη χώρα μας, δείχνει ότι παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και μάλιστα δεν τους πέρασαν απαρατήτες οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα, ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν γκαρντ και μάλιστα άμεσα.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Σοκαριστικό βίντεο στην Πολωνία: Μεθυσμένος οδηγός συγκρούεται με τρένο που επέβαιναν 500 άτομα
- Γαλλική σφραγίδα στο καλώδιο Ελλάδας - Κύπρου: Πνοή επανεκκίνησης κόντρα στις αντιδράσεις της Τουρκίας
- Σύγκρουση ελικοπτέρων στη Ψάθα: Όσα είπε ο τραυματίας - «Δεν ακούστηκε το ηχητικό προειδοποίησης»
- Ο Νίνης πήγε να αναλύσει την τακτική του ΠΑΟ και τα μπεκ τον έκαναν λούτσα σε Live μετάδοση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.