Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το ΟΑΚΑ με 99-88 και με αυτόν τον τρόπο έκανε το break στη σειρά των τελικών της Stoiximan GBL κόντρα στον Παναθηναϊκό, θέλοντας μόνο μία νίκη πλέον ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Εκατοντάδες οπαδοί των «ερυθρόλευκων», μετά το «διπλό» στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου, «εξοπλίστηκαν» με καπνογόνα, τύμπανα και κόρνες, υποδέχθηκαν την ομάδα.
Στο επίκεντρο των πανηγυρισμών βρέθηκαν ο Εβάν Φουρνιέ ο οποίος και αποθεώθηκε αλλά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Το παρών έδωσαν και οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.