Μενού
Panathinaikos Verolino
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού με το 7ο τρόπαιο της Euroleague | Εurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αντίστροφη μέτρηση για το Final Four του Άμπου Ντάμπι (23-25/05) και η Euroleague, μέσα από ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ διάρκειας 50 λεπτών, θυμίζει σε όλους πώς ο Παναθηναϊκός «έσπασε την κατάρα» και έφτασε στο 7ο αστέρι του, στο Βερολίνο.

Το «τριφύλλι» έγραψε ξανά ιστορία και η διοργανώτρια αποτυπώνει την θριαμβευτική πορεία των «πρασίνων», παρασκήνια και παραλειπόμενα, μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου και την ανεπανάληπτη υποδοχή της ομάδας στην Αθήνα, από τους χιλιάδες φίλους της ομάδας.

Στο ντοκιμαντέρ, περιλαμβάνονται συνεντεύξεις των Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Εργκίν Αταμάν, Κώστα Σλούκα, Κέντρικ Ναν και Ματίας Λεσόρ, οι οποίοι περιγράφουν πώς έζησαν την περσινή σεζόν, αποκαλύπτοντας άγνωστα στιγμιότυπα.

Δείτε το βίντεο:

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA