Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία όχι μόνο έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον μέσο Ματίας Παλάσιος, που ανήκει στην Αλ Αϊν αλλά έχει κάνει και προχωρημένες επαφές.
Ο Ματίας Παλάσιος, διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Αργεντινής, που έχει και διαβατήριο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανήκει στην Αλ Αϊν. Αγωνίζεται κυρίως ως οκτάρι και δεκάρι και στην Ευρώπη έχει αγωνιστεί στη Βασιλεία. Έχει αναδειχθεί από τη Σαν Λορέντζο και τις Ακαδημίες της.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Ρία Ελληνίδου: Αντιδράσεις για την ακύρωση της συναυλίας στη Σαλαμίνα - Η απάντηση των διοργανωτών
- Τα τηλεπαιχνίδια που θα δούμε τη νέα σεζόν: Οι αλλαγές και το νέο project
- Καιρός: Έρχεται νέο κύμα ζέστης - Πότε θα κορυφωθεί, πού θα φτάσουν οι θερμοκρασίες στις μεγάλες πόλεις
- Σίφνος: Έγγραφο ντοκουμέντο με την πιστοποίηση συντήρησης του ελικοπτέρου - Στο νησί το ελληνικό FBI
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.