Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού με 90-70 για τον πρώτο αγώνα Play-off του πρωταθλήματος μπάσκετ Γυναικών επισκιάστηκε από ένα άσχημο περιστατικό που έλαβε χώρα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.
Πιο συγκεκριμένα, η αποστολή των Ερυθρόλευκων κατά την αναχώρηση της από το κλειστό της Λεωφόρου, δέχθηκε επίθεση στο πούλμαν. Όπως φαίνεται και από το βίντεο που κυκλοφόρησε μέσα από το πούλμαν της αποστολής, έγινε επίθεση στο όχημα που μετέφερε τις παίκτριες των Πειραιωτών και το επιτελείο.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Τι ακριβώς εννοεί ο Έντι Ράμα με το «Δεν είμαι ο Νονός της Αλβανίας» ενώ μια χώρα φλέγεται;
- Δεν ξέρεις γερμανικά; Τα μπρατσάκια σου και σε άλλη παραλία - Η πλαζ που σου ζητά «πτυχίο»
- Οι Βρετανοί ζουν το ίδιο δράμα με εμάς και το σουβλάκι
- Ναταλία Δραγούμη: «Δεν είχε τίποτα χυδαίο» - Η τόπλες φωτογραφία που έγινε αφορμή να ξεκινήσει η καριέρα της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.