Με έναν...σεσημασμένο σκόρερ κλείνει το κενό του Φώτη Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός, καθώς έφτασε τα ξημερώματα της Κυριακής σε συμφωνία με την Ρέιντζερς για την μεταγραφή του Σίριλ Ντέσερς, του σέντερ φορ που έκανε την διαφορά τα τελευταία δύο χρόνια με την φανέλα των Gers.
Το Τριφύλλι προσέφερε ένα μεγάλο συμβόλαιο στον Νιγηριανό στράικερ για να νικήσει τον ανταγωνισμό που υπήρχε και με ένα ποσό άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ, φέρνει άμεσα στην Αθήνα τον διεθνή Νιγηριανό άσο για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.