Το μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (7/2) σε ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα, με συγγενείς, φίλους και φιλάθλους να τιμούν τη μνήμη των 21 ανθρώπων που χάθηκαν άδικα το 1981.
Διαβάστε ακόμα: «Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε»: Έφτασαν στο γήπεδο της Τούμπας οι 7 σοροί των οπαδών του ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε το δικό της μήνυμα για τη «μαύρη» αυτή επέτειο, εκφράζοντας σεβασμό και συμπαράσταση στις οικογένειες των θυμάτων και υπογραμμίζοντας την ανάγκη να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά τέτοια τραγωδία.
«Στεκόμαστε με σεβασμό μπροστά στις ψυχές που χάθηκαν στη Θύρα 7, μπροστά στους νέους ανθρώπους που έφυγαν άδικα, ενωμένοι από την αγάπη για την ομάδα τους… Ποτέ ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.