Μπορεί τις τελευταίες ώρες να έχουν προκύψει κάποια κολλήματα σχετικά με την επόμενη μέρα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και την αρχή της εποχής Τέλη Μυστακίδη στο μπάσκετ του Δικεφάλου, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ήδη έχουν γίνει προχωρημένες επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, που μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι θα ολοκληρωθεί το deal.
Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε συμφωνία με τον Αμερικανό φόργουορντ της Σιαουλιάι, Καμ Ρέντις και με τον Αρτούρας Γκουντάιτις, που αγωνίζεται στη Ρίτας.
Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.