Μενού
Ο Κίλιαν Μπαπέ
Στιγμιότυπο από αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα | AP Photos / Christophe Ena
  • Α-
  • Α+

Μετά τη χθεσινή πανδαισία με δύο ισοπαλίες και 10 γκολ συνολικά, το Champions League επιστρέφει σήμερα με τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα στο Παρίσι, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται στις 22:00 το βράδυ και με τον αγώνα να προβάλλεται από το Mega και το COSMOTE SPORT 2 HD.

Το Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαρτσελόνα στο Παρκ Ντε Πρενς γίνεται σε κλίμα συναγερμού μετά τις διαδικτυακές απειλές του ISIS, με τις αστυνομικές Αρχές να βρίσκονται σε εγρήγορση και να αναβαθμίζουν τα μέτρα ασφαλείας.

Ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η νεοσύστατη Μπαρτσελόνα υπό τις οδηγίες του Τσάβι, θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση και να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Champions League, την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν προσπαθεί για το επόμενο βήμα και την κατάκτηση του τροπαίου, την ώρα που βλέπει το αστέρι της, Κίλιαν Μπαπέ, να «μετακομίζει» προς τη Μαδρίτη και τη Ρεάλ.

Ο Αντώνης Κατσαρός περιγράφει στο Mega την αναμέτρηση και στο post game ρεπορτάζ, αναλύσεις και Ατλέτικο Μαδρίτης - Ντόρτμουντ, ο δεύτερος σημερινός προημιτελικός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA