Δεν σταματούν οι άσχημες ειδήσεις και από τον χώρο του ποδοσφαίρου, παγκοσμίως. Την ημέρα που όλος ο πλανήτης συγκλονίστηκε στο άκουσμα της απώλειας του Ντιόγο Ζότα της Λίβερπουλ και του αδερφού του Αντρέ Σίλβα της Πενιαφιέλ σε τροχαίο δυστύχημα στην Ισπανία, ήρθε άλλη μία τραγική είδηση απ’ τη Νιγηρία.
Ο «θρυλικός» γκολκίπερ της Εθνικής ομάδας της Νιγηρίας, Πίτερ Ρουφάι «έφυγε» απ’ τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, όπως γνωστοποίησε η ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας.
Ο Ρουφάι φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Νιγηρίας 65 φορές. Συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994 και 1998, κατακτώντας μάλιστα το Κύπελλο Εθνών Αφρικής το 1994, ενώ σε συλλογικό επίπεδο αγωνίστηκε, μεταξύ άλλων, στη Ντεπορτίβο λα Κουρούνια και στους Γκόου Αχέντ Ιγκλς.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.