Μενού
Baldock_Glyfada
Αστυνομικοί έξω από το σπίτι του Μπάλντοκ στη Γλυφάδα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Πνιγμός είναι η αιτία θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το πόρισμα του ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροψία - νεκροτομή.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ως αιτία θανάτου του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ήταν παθολογικά αίτια.

Το πρωί της Πέμπτης (10/10) επρόκειτο να γίνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί τι είχε καταναλώσει ο ποδοσφαιριστής. Ωστόσο τα αποτελέσματα αναμένεται να βγουν περίπου μετά από 20 ημέρες.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για την υπόθεση, έχουν συλλέξει και υλικό από κάμερες ασφαλείας που «βλέπουν» το σπίτι και το εξετάζουν εξονυχιστικά για το οποιοδήποτε στοιχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα του διεθνή παίκτη δεν βρέθηκε παραβιασμένο ούτε υπήρχαν ίχνη αναστάτωσης.

Ερευνάται ωστόσο αν ο Μπάλντοκ είχε συναντηθεί με κάποιο άτομο πριν τον θάνατό του.

Ωστόσο, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

 

Μπάλντοκ: Είχε πεθάνει πέντε ώρες πριν εντοπιστεί

Ο Μπάλντοκ, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί από τον σπιτονοικοκύρη.

Μετά από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Σήμανσης, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κανένα ίχνος παραβίασης στο σπίτι του διεθνούς άσου, ενώ δεν υπήρχαν και ίχνη αναστάτωσης στο εσωτερικό.

Μπάλντοκ: Η σύζυγός του ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ειδοποιήθηκε από την σύζυγο του Τζορτζ Μπάλντοκ, η οποία διαμένει με το παιδί τους στην Αγγλία.

Η σύζυγος αναζητούσε τον διεθνή παίκτη επί ώρες τηλεφωνικά δίχως να μπορεί να τον εντοπίσει.

Για το λόγο αυτό επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της οικίας και του ζήτησε να πάει να δει αν έχει συμβεί κάτι με συνέπεια να αποκαλυφθεί ο θάνατος του ποδοσφαιριστή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...