Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζε απόψε (13/11) τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για την 11η αγωνιστική της Euroleague με τζάμπολ στις 21:45 και τηλεοπτική μετάδοση από τη Novasports Prime.
Το «τριφύλλι» πέρασε θριαμβευτικά από το Παρίσι το βράδυ της Τρίτης και πλέον βρίσκεται στην 7η θέση με ρεκόρ 6-4.
Ο Εργκίν Αταμάν, για ένα ακόμα ματς, θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών Χολμς και Γιουρτσέβεν ωστόσο σίγουρα αισθάνεται καλύτερα μετά την εμφάνιση του Κένεθ Φαρίντ κόντρα στην Παρί, που έδειξε ότι μπορεί να καλύψει αξιοπρεπώς το κενό στη θέση «5» μέχρι να επιστρέψουν οι απόντες.
Εκτός μάχης και ο Βασίλης Τολιόπουλος.
Οι Μαδριλένοι ηττήθηκαν στη Βαλένθια με 89-76 και με ρεκόρ 5-5 βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας.
- Τα μέρη στην Αθήνα που έχεις βρεθεί και δεν ήξερες ότι κρύβουν μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους
- Μερμελέχας: Ο πειρατής των Κυκλάδων που έκλεβε από τους Τούρκους και τα μοίραζε στους φτωχούς
- Ρασίντ Γεκινί: Η παράξενη ζωή και ο θάνατος του «πατέρα των γκολ»
- Όταν η Βουλή αναγνώρισε την Εθνική Αντίσταση και ένας μόνο βουλευτής της ΝΔ αψήφησε την κομματική γραμμή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.