Ο γκαρντ της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Νίκολα Τόπιτς, έχει ξεκινήσει χημειοθεραπείες μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο των όρχεων, όπως ανακοίνωσε στους εκπροσώπους του Τύπου σήμερα (30/10) ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Σαμ Πρέστι.
Σύμφωνα με τον Πρέστι, οι γιατροί εμφανίζονται «εξαιρετικά αισιόδοξοι» για τη μακροπρόθεσμη πορεία του Σέρβου παίκτη, ο οποίος επιλέχθηκε στο Νο12 του ντραφτ του 2024, αλλά δεν αγωνίστηκε την περσινή σεζόν λόγω ρήξης χιαστού συνδέσμου.
Διαβάστε ακόμα: Τρεις ιστορίες θάρρους απέναντι στον καρκίνο του μαστού: «H δική μου ώρα μηδέν»
Ο Τόπιτς υποβλήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου σε βιοψία στο αντικαρκινικό κέντρο MD Anderson στο Χιούστον. Αφού έλαβε τα αποτελέσματα, ζήτησε από την ομάδα να μην δημοσιοποιήσει τη διάγνωση μέχρι να ξεκινήσει τη χημειοθεραπεία, όπως εξήγησε ο Πρέστι.
Παράλληλα με τη θεραπεία του, ο 20χρονος γκαρντ έχει καταφέρει να συνεχίσει ελαφρές προπονήσεις, ωστόσο -σύμφωνα με τον Πρέστι- δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ.
«Η μόνη μας προσδοκία είναι να επικεντρωθεί πλήρως σε αυτό», τόνισε ο Πρέστι, καταλήγοντας: «Αυτή είναι η απόλυτη προτεραιότητά του. Θα επιστρέψει στο μπάσκετ όταν είναι έτοιμος, αλλά φυσικά δεν θέτουμε χρονικά όρια ή προσδοκίες. Έχει την απόλυτη στήριξη, ενθάρρυνση και αγάπη μας.»
- Πτήση εφιάλτης χωρίς κλιματισμό: Οι επιβάτες λιποθυμούσαν και έκαναν εμετό λόγω των υψηλών θερμοκρασιών
- Σάσα Μπάστα: Ξετρελάθηκε με τον πιτσιρικά που έπαιξε κλαρίνο στην Ηλεία - Ο ξέφρενος χορός
- «Έφυγα για να δουλέψω και ο σύντροφός μου παντρεύτηκε»: 7 διάσημοι που έμαθαν ότι χωρίζουν από τα media
- 5 φανταστικά γλυκά που τρώγαμε τα καλοκαίρια των '90s
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.