Στο νοσοκομείο «Σωτηρία», με λοίμωξη του αναπνευστικού, νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες ένας από τους θρύλους και μεγαλύτερους εν ζωή παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Σάββας Παπάζογλου.
Γεννημένος στις 20 Ιουνίου του 1943, ο Σάββας Παπάζογλου αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό για τρία χρόνια (1961-1964) διαπρέποντας στη μεσαία γραμμή των «ερυθρολεύκων».
Σύμφωνα με τα γραφόμενα της εποχής, η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό το 1961 έγινε χωρίς να λάβει χρήματα, λόγω της επιθυμίας του να αγωνιστεί στους Πειραιώτες, παρότι ο Παναθηναϊκός του προσέφερε ένα σοβαρό χρηματικό ποσό.
Με τη φανέλα του Ολυμπιακού πανηγύρισε ένα Κύπελλο Ελλάδας (1962-63) και ένα Βαλκανικό κύπελλο (1963), ενώ είχε σκοράρει 5 τέρματα με τη «ερυθρόλευκη» φανέλα.
- Ο δράκος της Θράκης: Ο ασύλληπτος serial killer που θεωρείται ο Έλληνας Zodiac
- Ο σοκαριστικός και μέχρι θανάτου βασανισμός του Ιλία Καρέλι στις φυλακές Νιγρίτας
- Χωρίζουν οι δρόμοι των Μαλέσκου - Κωνσταντάρα: Πού θα συνεχίσει ο καθένας
- FBI: Ιρανοί χάκερ «ξεγύμνωσαν» τον Διευθυντή - Διέρρευσαν στο ίντερνετ προσωπικές φωτογραφίες και emails
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.