Η Ελλάδα έγραψε ιστορία απόψε (07/07) στο ΣΕΦ καθώς με τη νίκη της επί της Κροατίας με 80-69, επιστρέφει σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια.
Η Εθνική μας θα βρεθεί στο Παρίσι και θα συμμετάσχει ξανά σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το 2008.
Kορυφαίος για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 23 πόντους. Σπουδαία εμφάνιση και από τον Γιώργο Παπαγιάννη (19π., 5/8τρ.) και τον Νικ Καλάθη (14π., 11ασ., 5ριμπ.).
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.