Φοβερή στυλιστική επιλογή από τον ΚΑΤ στο All Star Game. Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς τρέλανε κόσμο και τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα. Ο σταρ των Νικς... έσκασε στην γιορτή των κορυφαίων με ζακέτα που είχε πάνω τον Άγιο Γεώργιο.
Ο ψηλός της Νέας Υόρκης αποκάλυψε πως η μάρκα είναι Aimé Leon Dore και πρόσθεσε πως έχουν βγει σε κυκλοφορία μόλις 25 τέτοιες ζακέτες όπως τόνισε στο Mozzart Sport. Εκείνος έχει μια από αυτές.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Πανελλήνιες Εξετάσεις 2026: Μαθητής είχε αντιρρήσεις για τα θέματα - «Ποια μοναξιά; Οι ηλικιωμένοι βγαίνουν, παίζουν τάβλι στα ΚΑΠΗ»
- Δημοσκόπηση ALCO: Η πρώτη μετά τις ανακοινώσεις Τσίπρα, Καρυστιανού - Από ποια κόμματα παίρνουν ψήφους
- Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Ο Ανδρέας φοβόταν τον Σημίτη, τον τσάκισε η διαδοχή» – Η ατάκα για την Καρυστιανού
- Πρόταση-«καταπέλτης» για το χάος στην Αττική Οδό: Ένοχα 4 στελέχη για τον εγκλωβισμό των οδηγών το 2022
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.