Μενού
ataman
Έξαλλος ο Εργκίν Αταμάν | @ajansfenercom
  • Α-
  • Α+

Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά η διοργάνωση του Final Four της Euroleague στο Βερολίνο καθώς με το «καλησπέρα» προκλήθηκε θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον προπονητή του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν  και οπαδούς της Φενέρ την ώρα που η αποστολή των «Πράσινων» έφτασε στο ξενοδοχείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο προπονητής του ΠΑΟ κατέβηκε από το πούλμαν και κατευθύνθηκε στην είσοδο του ξενοδοχείου. Ο Αταμάν έγινε αντιληπτός από περίπου 20 οπαδούς της Φενέρ οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του. Ο Τούρκος προπονητής αντέδρασε και, εμφανώς νευριασμένος, έκανε διάφορες χειρονομίες προς τους οπαδούς της Φενέρ και ζήτησε να μάθει που είναι η ασφάλεια του ξενοδοχείου και της Euroleague.

Τότε οι οπαδοί της Φενέρ κινήθηκαν εναντίον με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να αποτρέψουν τα χειρότερα. Ο Αταμάν μπήκε μαινόμενος στο λόμπι του ξενοδοχείου φώναζε επαναλαμβανόμενα: "Πού είναι η EuroLeague; Πού είναι η EuroLeague;" Μάλιστα, η κατάσταση πήγε να ξεφύγει ακόμη περισσότερο, όταν στον καβγά ενεπλάκησαν και άλλα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού, που έλεγαν ότι δεν υπάρχει κανένας σεβασμός. Ένταση υπήρξε και με τον Ματίας Λεσόρ ο οποίος τα έβαλε και αυτός με τους οπαδούς της Φενέρ. Για αρκετά λεπτά επικράτησε ένα αδιανόητο μπάχαλο με Έλληνες και Τούρκους να φωνάζουν και τους πιο ψύχραιμους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Τελικά, η ηρεμία επανήλθε ενώ άμεση ήταν και η κινητοποίηση του προσωπικού της ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο. Αργά τη νύχτα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο έφτασε ο Έλληνας πρόξενος, Ηλίας Κλουβάτος, με εντολή και εποπτεία της πρέσβειρας, Μάρας Μαρινάκη, με τους υπεύθυνους να εξηγούν πως δεν πρόκειται να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και πως τα μέτρα ασφαλείας θα ενταθούν.

Για όσα συνέβησαν οι άνθρωποι της EuroLeague ζήτησαν συγγνώμη τόσο από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός όσο και προσωπικά στον Εργκίν Αταμάν.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται αύριο Παρασκευή (19:00) με την Φενέρ για μια θέση στον τελικό της Κυριακής στο Final-4 της Euroleague. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA