Μενού
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Στιγμιότυπο από προπόνηση Παναθηναϊκού | EUROKINISSI / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Τούρκος δημοσιογράφος, που έκανε λόγο πως ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Φατίχ Τερίμ για τη θέση του προπονητή, αναφέρει σε νέο του tweet, όπως μεταδίδει το gazzetta.gr, πως οι «Πράσινοι» έλυσαν μονομερώς τη συνεργασία τους με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Όπως αναφέρει το Gazzetta, ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, μετά τα όσα έγραψε περί πρόσληψης του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό, επανήλθε με νέα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter να επιβεβαιώσει και την απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον πάγκο του «τριφυλλιού».

Άξιο αναφοράς είναι ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στον πάγκο των «πρασίνων» από το καλοκαίρι του 2021. Συνολικά έχει φτάσει τα 113 παιχνίδια στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και κέρδισε ένα Κύπελλο Ελλάδος το 2022.

Από την πράσινη ΠΑΕ δεν έχει υπάρξει κάποια θέση μέχρι στιγμής ούτε για την φημολογούμενη συμφωνία με τον Φατίχ Τερίμ ούτε για την φήμη για την λύση της συνεργασίας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA