Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού μπορεί να τελείωσαν, αλλά η επική παράσταση της Rachael (Raygun) Gunn συνεχίζει να τραβά τα βλέμματα.
Το Aussie B-girl Raygun κέρδισε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο εντυπωσιακό ντεμπούτο του αθλητικού γεγονότος. Ενώ η χορεύτρια δεν σημείωσε ούτε έναν πόντο από τους κριτές, η παράσταση έγινε viral σε όλο τον κόσμο μέσα σε μια ημέρα.
Σύμφωνα και με το Indy100, ακόμη και η Adele είπε στη συναυλία της στο Μόναχο για την Raygun πως είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η διάσημη χορεύτρια Kristina Makushenko με τις χορογραφίες κάτω από το νερό, αναβίωσε τη θρυλική χορογραφία της Raygun τρελαίνοντας το κοινό του TikTok.
«Underwater Breakdance Olympics 2024», έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της στο TikTok, προσθέτοντας: «Τέτοιες κινήσεις υπογραφής» και συγκεντρώνοντας χιλιάδες σχόλια όπως «Δεν πίστευα ότι θα μπορούσαν να γίνει καλύτερο. Αυτό είναι απολύτως επικό».
- Βίντεο ντοκουμέντο: Οδηγοί μηχανών πιάστηκαν στα χέρια πάνω στη διάβαση τρένων
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Εισαγγελική εντολή για καταθέσεις από ψυχολόγους και διοικητές του τμήματος του ζευγαριού
- Ελεγκτής στα ΜΜΜ ζητούσε 20 ευρώ για να μην κόψει κλήση σε πολίτες και μετά... πήρε προαγωγή
- Το ευρωπαϊκό διήμερο Μητσοτάκη, το ύψος του πακέτου της ΔΕΘ και οι 30άρηδες στα ψηφοδέλτια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.