Oι βόμβες του Σούντγκρεν για στημένα ματς στα περσινά Play Out κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με το tv4, που έχει αποδώσει τα λεγόμενα του άλλοτε αμυντικού του Βόλου
«Ο Σούνγκρεν υποστηρίζει ότι η έκβαση δύο αγώνων είχε αποφασιστεί εκ των προτέρων, ώστε να εξασφαλιστεί η παραμονή τόσο του Βόλου όσο και μιας άλλης ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Βόλος κέρδισε τον έναν αγώνα με 3-0 και έχασε τον άλλον με 3-0 - κι έτσι και οι δύο ομάδες παρέμειναν στην κατηγορία». Αυτό συνέβη στα ματς με τον Πανσερραϊκό, όπως φαίνεται από τα περσινά αποτελέσματα.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Πώς η φωτιά στην Αττική έκανε στάχτη παρθένο δάσος σε λίγα 24ωρα: Η πρόληψη που πρέπει να γίνει «ευαγγέλιο»
- Ιωάννα Τούνη: «Να είσαι η 1η Ελληνίδα influencer και επιχειρηματίας, αλλά όλοι να σε θεωρούν άνεργη»
- Ιερέας έπιασε ζευγάρι να κάνει σεξ σε παρεκκλήσι: Η αντίδραση - έκπληξη με τα 100 ευρώ
- Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος απαντά για τη ρεπόρτερ του Open: «Ένα κλαδάκι κατανόησης για ένα σεμνό κορίτσι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.