Μενού
  • Α-
  • Α+

Η είδηση του θανάτου του Mad Clip, κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλου,, προκάλεσε σοκ στον κόσμο της μουσικής σκηνής και όχι μόνο. Ο 34χρονος τράπερ, Mad Clip, έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο που έλαβε χώρα στη Λεωφόρο Αθήνας, στη Βουλιαγμένη. Αυτό συνέβη στις 2.30 τα ξημερώματα, με 12 πυροσβέστες και 4 οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος να επιχειρούν για να τον απεγκλωβίσουν έπειτα από δύο ώρες (!) από το αυτοκίνητό του, που είχε γίνει μία άμορφη μάζα μετά την πρόσκρουση αρχικά σε κολώνα και εν συνεχεία σε δέντρο.

Το μοιραίο αυτοκίνητο

​Ποιο ήταν όμως το μοιραίο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γνωστός καλλιτέχνης; Κόντρα στα στην εμφάνιση της Porsche 911 GT3, το αυτοκίνητο με το οποίο ποζάρει στη φωτογραφία είναι επί της ουσίας μία 911 Turbo του 2011, που έχει δεχθεί φροντίδα από κάποιο οίκο βελτιώσεων.

Έτσι είναι πανομοιότυπη με το πιο επιθετικό σε εμφάνιση μοντέλο, με τη μεγάλη πίσω αεροτομή κι άλλες λεπτομέρειες περιμετρικά, στην καρδιά της βρίσκεται ο κινητήρας χωρητικότητας 3.8 λίτρων, που αποδίδει 500 άλογα, με τη μέγιστη τιμή ροπής στα 700 Nm. Η ισχύς περνάει στους τροχούς μέσω PDK αυτόματου κιβωτίου 7 σχέσεων. Η τελική της ταχύτητα ορίζεται στα 315 χιλιόμετρα την ώρα ενώ η επιτάχυνση 0-100 χιλιόμετρα/ώρα επιτυγχάνεται σε μόλις 3.3 δευτερόλεπτα και τα 0-200 έρχονται σε 10.8 δευτερόλεπτα!

Η στενόχωρη είδηση της απώλειας μίας ανθρώπινης ζωής έρχεται να τονίσει τη σημασία της τήρησης των κανόνων οδικής ασφάλειας και της προσεκτικής οδήγησης στους δρόμους.

Αγάπη για τη μουσική μα και τα γκάζια

Ο Mad Clip, ένας εκ των κορυφαίων trapper στη χώρα μας, ήταν γνωστός για την αγάπη του για την ταχύτητα. Ενίοτε την υπερβολική. Και αυτή η αγάπη αποτυπωνόταν και στη δουλειά του αφού τα video clip του είχαν συνήθως κάποιο εξωτερικό supercar, κάποιο υπέρ-πολυτελές στολίδι της αυτοκίνησης ή ακόμα και vintage μοντέλα.

https://www.instagram.com/p/CJgWK_Ajs0d/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CJGnU1UDKgn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CF12o3DDx7b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CDCFLcds5dr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/B_kDm_fHydE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/B4C1Tl7BPOc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CRJsOZwKVD8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CMxDu35M80a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όχι τυχαία, ενίοτε αξιοποιούσε και εικαστικά τα οποία τροποποιούσαν λογότυπα μεγάλων brands του χώρου του αυτοκινήτου.

https://www.instagram.com/p/CMSbW4CMF_Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/B4C1Tl7BPOc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δυστυχώς ο Mad Clip έφυγε άδικα και έφυγε νωρίς. Οι δρόμοι δεν είναι video game και όπως και στην καριέρα του, όλα πήγαιναν τέρμα γκάζι, «δεν έκοψε» ποτέ…

https://www.instagram.com/p/CLeTfABDXVX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA